Bănci și Asigurări

CEC Bank se modernizează: Clienţii din ţară şi străinătate îşi pot deschide conturi online

CEC Bank se modernizează: Clienţii din ţară şi...

Autor: Teona Tomoiaga, Otilia Serescu

12.03.2020, 14:05 324

CEC Bank anunţă joi că românii din ţară sau din Diaspora îşi pot deschide un cont 100% online la CEC Bank.Pachetul include un cont curent, emiterea unui card de debit şi acces la Mobile Banking, arată banca într-un comunicat.

Potrivit CEC Bank, contul curent şi accesul la Mobile Banking se activează instant, după finalizarea procesului de înregistrare online, iar cardul se emite si se trimite prin poştă la adresa indicată.

Pentru deschiderea 100% online a contului sunt necesare cartea de identitate românească, un telefon mobil sau un calculator cu camera video şi cu acces la Internet.

Serviciile bancare pot fi accesate atât de clienţii din România, cât şi de cei din diaspora.

"Pentru deschiderea de conturi de la distanţă, CEC Bank se bazează atât pe algoritmi de inteligenţă artificială pentru recunoaşterea actelor de identitate cât şi pentru recunoaştere facială, dar şi pe o verificare personală, realizată de către angajaţi ai băncii, în cadrul unui scurt apel video", arată compania.

Pentru serviciile de înrolare online, CEC Bank a colaborat cu un start-up românesc, FintechOS.

Comisioanele de administrare sunt zero pentru clienţii care au un rulaj lunar de peste 700 de lei, altfel aplicându-se un comision de 5,9 lei/lună.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO