Bănci și Asigurări

CEC Bank are plafon de garantare de 1 mld. lei pentru IMM Invest în 2021. În 2020 a finanţat peste 1.700 de firme. Industria, construcţiile şi comerţul s-au aflat în topul domeniilor care au atras cele mai mari finanţări IMM Invest prin CEC Bank, în 2020

Bogdan Neacşu, şeful CEC Bank: IMM Invest este o gură de aer pentru antreprenori, prin garanţiile de stat care facilitează accesul la creditare şi dobânzile accesibile.

CEC Bank participă şi în acest an la IMM Invest, având alocat un plafon de garantare de circa 1 mi­liard de lei, după ce în 2020 peste 1.700 de antre­pre­nori au accesat fon­durile dispo­ni­bile în acest program guver­na­men­tal prin intermediul CEC Bank.

„Cu un portofoliu de credite de circa 22 de miliarde de lei la sfâr­şitul lui 2020, CEC Bank este unul dintre principalii finanţatori din eco­nomia Ro­mâniei. În toată perioada pan­de­miei, nu am oprit niciun moment cre­ditarea. Am finanţat în continuare companiile, chiar şi cele din domeniile afectate, atâta vreme cât businessul avea funda­mente sănătoase şi era afectat de evo­luţii conjunc­turale. Programul IMM Invest este o gură de aer pentru an­tre­prenori, prin garanţiile de stat care facilitează accesul la creditare şi dobânzile ac­cesibile“, a declarat Bogdan Neacşu, preşedinte - di­rector ge­neral al CEC Bank.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.