Bănci și Asigurări

CEC Bank are plafon de garantare de 1 mld. lei pentru IMM Invest în 2021. În 2020 a finanţat peste 1.700 de firme. Industria, construcţiile şi comerţul s-au aflat în topul domeniilor care au atras cele mai mari finanţări IMM Invest prin CEC Bank, în 2020

Bogdan Neacşu, preşedinte - director general al CEC Bank. DESEN: Romeo Răileanu

Bogdan Neacşu, preşedinte - director general al CEC Bank. DESEN: Romeo Răileanu

Autor: Roxana Rosu

19.04.2021, 00:05 234

Bogdan Neacşu, şeful CEC Bank: IMM Invest este o gură de aer pentru antreprenori, prin garanţiile de stat care facilitează accesul la creditare şi dobânzile accesibile.

CEC Bank participă şi în acest an la IMM Invest, având alocat un plafon de garantare de circa 1 mi­liard de lei, după ce în 2020 peste 1.700 de antre­pre­nori au accesat fon­durile dispo­ni­bile în acest program guver­na­men­tal prin intermediul CEC Bank.

„Cu un portofoliu de credite de circa 22 de miliarde de lei la sfâr­şitul lui 2020, CEC Bank este unul dintre principalii finanţatori din eco­nomia Ro­mâniei. În toată perioada pan­de­miei, nu am oprit niciun moment cre­ditarea. Am finanţat în continuare companiile, chiar şi cele din domeniile afectate, atâta vreme cât businessul avea funda­mente sănătoase şi era afectat de evo­luţii conjunc­turale. Programul IMM Invest este o gură de aer pentru an­tre­prenori, prin garanţiile de stat care facilitează accesul la creditare şi dobânzile ac­cesibile“, a declarat Bogdan Neacşu, preşedinte - di­rector ge­neral al CEC Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO