Bănci și Asigurări

CEC Bank oferă dobândă fixă de 3,25% pe an şi comisioane zero la creditele din Programul Start-Up Nation

CEC Bank lansează o campanie promoţională pentru creditele punte acordate în Programul Start-Up Nation, prin care clienţii băncii care aplică pentru un astfel de împrumut până la finalul anului beneficiază de o dobândă fixă de 3,25% pe an şi garanţii acoperind maxim 80% din valoarea creditului garantat de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM).

În plus clienţii au comision zero pentru analiză, gestiune şi rambursare anticipată, comision de acordare de 0,75% aplicat la valoarea creditului, perceput la scadenta creditului  şi termen de creditare de maxim 24 luni.

Condiţiile se aplică şi creditelor deja aprobate de CEC Bank, precum si solicitarilor aflate in analiza in unitatile bancii. Banca şi-a stabilit ca obiectiv sa acorde aceste credite in maximum patru zile, chiar daca Programul mentioneaza un termen de cinci zile.

Dobanzile si comisioanele practicate de banca, precum si comisionul de garantare a creditului catre FNGCIMM reprezinta cheltuieli eligibile, suportate din ajutorul financiar nerambursabil in cazul in care acestea au fost prevazute in proiect.

CEC Bank a fost selectata de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat ca banca partenera pentru distributia Alocatiei Financiare Nerambursabile (AFN) in vederea implementarii si gestionarii fondurilor in cadrul Programului Start-Up Nation. Astfel, banca acorda credite punte la solicitarea firmelor beneficiare, in vederea acoperirii cheltuielilor eligibile aferente planurilor de afaceri pana la eliberarea transelor din ajutorul de minimis de pana la 200.000 de lei.

De asemenea, CEC Bank ofera in conditii foarte avantajoase Pachetul Start-Up IMM, peste 80% din clientii atrasi de banca in cadrul programului Start-Up Nation alegand si acest pachet operational.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.