Bănci și Asigurări

CEC Bank lansează un pachet de servicii pentru antreprenorii români care permite şi transformarea telefonului mobil în POS

CEC Bank lansează un pachet de servicii pentru...

Autor: Roxana Rosu

19.07.2021, 12:38 229

CEC Bank lansează un pachet de servicii adresat antreprenorilor români, în parteneriat cu Mastercard, oferta incluzând toate operaţiunile de zi cu zi, dar şi soluţii care permit transformarea unui telefon mobil în POS.

Pachetul se adresează antreprenorilor români aflaţi în primul an de activitate şi a fost dezvoltat pentru a ajuta micile afaceri să depăşească mai uşor provocările pe care le întâlnesc la început de drum.

„CEC Bank este aproape de afacerile locale şi ne dorim să susţinem şi să încurajăm aceşti antreprenori în drumul lor, poate anevoios, de creştere de la zero, a unei afaceri. De aceea, venim în întâmpinarea lor cu un pachet de cont curent care nu doar că oferă zero costuri în primul an, ci şi soluţii inovatoare care permit transformarea unui telefon mobil în POS, pregătit oricând pentru tranzacţii, precum şi o suită de avantaje, care să le sprijine dezvoltarea. Continuăm, astfel, creşterea platformei #Localnicii, lansată anul trecut, alături de KANÉ Group şi Mastercard, dedicată susţinerii antreprenorilor locali”, a spus Bogdan Neacşu, Preşedinte - Director General al CEC Bank.

Pachetul Start-up LOCALNICII vine cu comision lunar de administrare zero în primul an de la deschiderea pachetului.

„Ultimul an a însemnat o perioadă extrem de dificilă pentru majoritatea business-urilor de pe piaţă, indiferent de mărime, şi un context cu atât mai greu pentru cei care şi-au transformat pasiunea într-o nouă afacere. Un studiu pe care l-am realizat în doua parte a anului 2020 ne arăta că unul din trei români au descoperit magazine noi în comunitatea lor, iar doi din trei spuneau că vor cumpăra în continuare produse de la buticuri şi magazinele locale. Aşadar, semnele din partea consumatorilor sunt dintre cele mai bune. Iar Pachetul Start-Up LOCALNICII completează premisele favorabile, din perspective de business. Obiectivul este să le oferim antreprenorilor soluţiile de care au nevoie pentru a se integra perfect în economia digitală şi să încurajăm consumatorii să achiziţioneze produse locale. Ne bucurăm să consolidăm, astfel, activitatea Mastercard, pentru susţinerea afacerilor româneşti şi să construim un viitor mai bun pentru antreprenorii locali”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager România şi Croaţia, Mastercard.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO