Bănci și Asigurări

CEC Bank lansează un nou produs de economisire pentru persoane fizice, cu dobândă de 0,7% pe an pentru sume între 25.000 şi 100.000 de lei

CEC Bank lansează un nou produs de economisire pentru...

Autor: Cristina Bellu

27.08.2019, 13:33 513

CEC Bank, cea mai mare bancă deţinută de stat, lansează un nou produs de economisire dedicat persoanelor fizice, care îmbină flexibilitatea unui cont curent cu avantajele economisirii la o dobândă diferenţiată pe tranşe valorice. Astfel, dobânda poate ajunge la un nivel anual de 0,70%, pentru sume între 25.000 şi 100.000 de lei, pe toată perioada de funcţionare a contului de economii fiind permise depuneri şi retrageri de sume ulterioare constituirii.

"Prin lansarea contului de economii, CEC Bank vine în întâmpinarea clienţilor persoane fizice cu un produs de economisire flexibil şi competitiv", spune Bogdan Constantin Neacsu, Director – Prim-Vicepresedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

Adiţional, clienţii băncii pot beneficia de o gamă variată de depozite la termen, cu dobânzi de până la 4,50% în cazul depozitelor cu maturitate de 36 luni. În plus, aceştia pot opta şi pentru depozitul cu depuneri ulterioare, cu maturitate de 12 luni şi reînnoire la scadenţă, ce permite depuneri de sume pe întreaga perioada de constituire.

Sumele sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO