Bănci și Asigurări

CEC Bank, încă un pas spre digitalizare: clienţii pot plăti taxele şi impozitele prin mobile banking

CEC Bank, încă un pas spre digitalizare: clienţii pot...

Autor: Roxana Rosu

12.03.2018, 10:50 705

CEC Bank a lansat noi facilităţi în cadrul platformei de Mobile Banking, prin care clienţii persoane fizice îşi pot achita taxele şi impozitele datorate atât către bugetul de stat, căt şi către bugetele locale, precum impozitul pe clădiri, terenuri, pe mijloacele de transport, pe venituri din activităţi independente sau din cedarea folosinţei bunurilor.

”Prin adaugarea noilor componente ale aplicatiei CEC Bank Mobile Banking, clientii persoane fizice pot achita in mod facil si in deplina siguranta diverse taxe si impozite. Astfel, conform obiectivelor asumate, CEC Bank face un nou pas in directia digitalizarii si imbunatatirii experientei  clientului”,  a declarat Radu Gratian Ghetea, Presedinte - Director General CEC Bank.

Aplicatia CEC Bank Mobile Banking permite efectuarea de plati intra si interbancare in lei si valuta, plata facturilor, efectuarea schimburilor valutare, constituirea/lichidarea depozitelor si obtinerea de informatii financiare direct de pe telefonul mobil, instantaneu.

O alta functionalitate a aplicatiei o reprezinta plata facturilor de utilitati prin scanarea codurilor de bare cu camera telefonului mobil, facilitate disponibila pentru partenerii cu care banca a incheiat conventii de colectare.

Platforma permite si localizarea prin coordonate GPS a tuturor unitatilor teritoriale si a ATM-urilor bancii, aceasta fiind integrata cu hartile disponibile pe terminalele mobile.

Transferurile interbancare realizate prin intermediul CEC Bank Mobile Banking beneficiaza de comisioane reduse cu 50% fata de tariful standard, reducerea fiind de 100% in cazul transferurilor intrabancare.

Aplicatia este disponibila atat pentru dispozitivele Apple (iOS), cat si pentru cele care ruleaza Android.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO