Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

CEC Bank, care are peste 12% din numărul total de bancomate din România, analizează oportunitatea extinderii reţelei de ATM-uri

CEC Bank, instituţia de credit deţinută de stat, care are în prezent peste 1.200 de ban­co­mate (ATM-uri), reprezentând aproximativ 12% din numărul total al ATM-urilor din România,  are în plan extinderea reţelei de bancomate clasice, dar şi investiţii pe zona echi­pamentelor multifuncţionale, însă aceste in­vestiţii se vor realiza doar în urma unei ana­lize privind „criteriile tehnice şi de secu­ritate“ pentru fiecare zonă identificată.

„În ceea ce priveşte planurile de extin­dere a reţelei de bancomate, CEC Bank va in­vesti în continuare pe acest segment, în linie cu strategia de dezvoltare. Avem în ve­dere atât echipamente ATM clasice, cât şi echipamente multifuncţionale care permit, printre altele, şi operaţiuni de depunere. De­cizia instalării de noi bancomate se reali­zează în baza îndeplinirii de către fiecare loca­ţie identificată sau propusă a unor criterii teh­nice şi de securitate, precum şi a unor criterii bazate pe costuri şi calcule de eficienţă“, a trans­mis CEC Bank la o solicitare a ZF le­ga­tă de strategia instituţiei de credit în ceea ce priveşte reţeaua de bancomate în teritoriu.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.