Bănci și Asigurări

Ce buget de investiţii are cea mai mare bancă din piaţă pentru 2021: Banca Transilvania alocă aproape 60% din bugetul de investiţii din 2021 de peste 400 mil. lei pentru investiţii în IT şi carduri

Pentru agenţii şi sucursale Banca Transilvania alocă 64,6 mil. lei în 2021, respectiv 16% din bugetul total de investiţii anual.

Banca Transilvania, cea mai mare in­sti­tuţie de credit de pe piaţa românească, a sta­bilit pentru 2021 un buget de investiţii de 400,9 mil. lei, mai mare cu 42% comparativ cu suma investită efectiv în 2020, de 282 mil. lei. În raport cu investiţiile bugetate pentru anul tre­cut, creşterea bugetului de investiţii din 2021 este de 24%.

Cea mai mare sumă din bugetul de inves­ti­ţii din acest an (58,5%), respectiv 234,5 mi­lioa­ne de lei, va fi alocată inves­ti­ţiilor în IT şi carduri.

Focusul pe fluxuri de creditare on­line com­plete, digitalizarea expe­rien­ţei bancare şi con­struirea unor sis­te­me de operare inte­ligente, ino­vare şi simplificare procese se regă­sesc prin­tre obiectivele strategice ca­lita­ti­ve ale băncii din Cluj pentru acest an.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.