Bănci și Asigurări

Cătălin Creţu, Visa: Multe companii, în general IMM, s-au reorientat către acceptarea online a plăţilor cu cardul

Cătălin Creţu

Cătălin Creţu

Autor: Mircea Nica

02.07.2021, 00:05 69

♦ Elena Ungureanu, country manager Visa: În T1/2021, circa 25% din consumul populaţiei sunt plăţi cu cardul la comercianţi.

În perioada pandemiei, multe companii, în general IMM-urile, s-au reorientat către acceptarea online a plăţi­lor cu cardul ca măsură de supravieţuire, având în vedere că în perioada de lockdown, majoritatea compa­ni­ilor mici şi mijlocii şi-au închis porţile, a spus Cătălin Creţu, director general al Visa România, Croaţia, Malta şi Slovenia, în cadrul unui eve­ni­ment organizat de Visa.

„Am observat că multe companii, în general IMM-urile, s-au reorientat către acceptarea online ca o măsură de supra­vie­ţuire. Ştim foarte bine că în pe­rioa­da de lock­down multe com­panii, mai ales cele mici şi mijlocii, şi-au închis porţile. Sperăm că această reorientare le-a demon­strat că acest canal poate să rămână un canal de bază pen­tru că le va creşte vânzările şi astfel îşi pot creşte rezilienţa des­chizându-se mai multor clienţi“, susţine Cătălin Creţu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO