Bănci și Asigurări

Carmina Dragomir, CEO al Metropolitan Life: Piaţa asigurărilor a avut o evoluţie pozitivă. Ultimii doi ani: o provocare pe care am gestionat-o eficient

Carmina Dragomir, CEO al Metropolitan Life: Piaţa...

Autor: Mircea Nica

16.12.2021, 00:00 92

Metropolitan Life, sucursala locală a companiei irlandeze Metlife Europe, a terminat primele nouă luni din 2021 cu subscrieri de 389,5 mil. lei, în creştere cu 29% faţă de perioada similară a anului precedent, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

“Piaţa asigurărilor a cunoscut o evoluţie pozitivă în 2021. Ultimii doi ani au reprezentat o provocare pe care am gestionat-o în mod eficient. Anul acesta ne-am concentrat pe găsirea unui echilibru între normalitate şi «normalitatea» pandemiei şi pe alegerea acţiunilor definitorii pentru dezvoltarea organică a businessului. Rezultatele la nouă luni ne bucură şi sunt în linie cu aşteptările noastre, datorându-se în continuare unui mix eficient al canalelor de distribuţie“, declară Carmina Dragomir, CEO al Metropolitan Life.

În ceea ce priveşte indemnizaţiile plătite, în primele nouă luni din 2021 compania a ajuns la o valoare a despăgubirilor plătite de 113,6 mil. lei, cu 35% mai mult comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO