Bănci și Asigurări

Carlo Vivaldi, şeful diviziei ECE a UniCredit, vorbeşte despre posibile noi achiziţii în viitor: „Suntem pregătiţi să evaluăm şi alte portofolii. Dar la acest moment nu avem pe masă niciun portofoliu de evaluat“

Carlo Vivaldi

Carlo Vivaldi

Autor: Claudia Medrega

13.05.2016, 00:06 340

UniCredit se uită în România după noi oportunităţi de achiziţii de portofolii de la alte bănci, însă în pre­zent nu are „pe masă“ niciun portofoliu de evaluat, a declarat la Londra Carlo Vivaldi, şeful diviziei pentru Europa Centrală şi de Est (ECE) a grupului italian UniCredit.

„Am achiziţionat portofolii în urmă cu doi ani. Suntem pregătiţi să evaluăm şi alte portofolii. Dar, la acest moment, nu avem pe masă niciun portofoliu de eva­luat“, a spus Carlo Vivaldi, care a par­ticipat la reuniunea aniversară a Băn­cii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare „Influencing Change. The next 25 years“.

Carlo Vivaldi, 50 de ani, care a preluat la începutul anului 2015 conducerea diviziei ECE a UniCredit, este cel mai puternic bancher din această regiune, având în vedere că UniCredit/Bank Austria este cel mai mare grup financiar din Europa Centrală şi de Est, depăşind Erste şi Raiffeisen. În timp ce în Europa Centrală şi de Est UniCredit/Bank Austria este numărul 1, în România se află pe locul cinci din punctul de vedere al activelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO