Bănci și Asigurări

Care sunt principalii asigurători care au înregistrat pierderi în 2020. Euroins a terminat anul trecut cu o pierdere de 21 de ori mai mare

♦ Euroins şi City Insurance, liderii pieţei RCA, au terminat anul trecut pe pierdere ♦ City Insurance a trecut de la un profit de 42 mil. lei la o pierdere de aproape 24 mil. lei ♦ Asirom este singura companie din cei patru jucători mari din piaţă care a înregistrat o pierdere mai mică în 2020 faţă de anul precedent

Euroins România şi City Insurance, două com­pa­nii mari din piaţa asi­gu­rărilor, cu activităţi pre­dominante în zona asi­gu­ră­ri­lor RCA, au terminat anul 2020 pe pier­dere. Euroins România a în­registrat cea mai mare pierdere din pia­ţă, aceasta fiind de 21 de ori mai mare în 2020, faţă de 2019.

Pe lângă Euroins şi City Insu­rance, încă două companii de asi­gurări au mai înregistrat pierderi, res­pectiv Asirom şi Grawe. Asirom este singura com­panie din cei patru ju­că­tori mari din piaţă care a înre­gistrat o pierdere mai mică în 2020, respectiv 11,7 mi­lioa­ne de lei, comparativ cu pierderea de 36,8 mi­lioa­ne de de la finalul anului 2019. Pe de altă parte, Grawe, a ter­mi­nat anul trecut cu o pierdere de 17,2 mi­lioa­ne de lei, aceasta fiind cu 12,4% mai mare faţă de pierderea din 2019 de 15,3 mi­lioa­ne de lei.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.