Bănci și Asigurări

Card de credit cu pachet de asigurări de sănătate de la Leumi Bank

14.07.2010, 13:42 67

Leumi Bank, o bancă locală de talie mică deţinută de unul dintrecele mai puternice grupuri financiare din Israel, caută 1.000 declienţi cu venituri mari pentru cardul de credit premium Visa Gold,pe care l-a lansat luna aceasta.

"La o mie de carduri vândute ne vom acoperi cheltuielile, ce vomrealiza peste acest nivel este bine-venit. Vrem să vindem mai multdecât un simplu produs clienţilor, încercăm să devenim banca lor decasă", spune Alin Alupei, directorul direcţiei retail în LeumiBank.

Banca ţinteşte clienţii cu venituri de cel puţin 750 de euro lunar.Cardul are ataşată o linie de credit care poate ajunge până laechivalentul în lei a 100.000 de euro, iar dobânda se calculează înfuncţie de indicatorul Robor pentru trei luni, la care se adaugă omarjă de nouă puncte procentuale. Astfel, dobânda este în prezentde 16,16% pe an. Potrivit calculelor prezentate de bancă, dobândaanuală efectivă pentru un credit de 20.000 de lei este de 18,16% pean.
Cardul vine cu un pachet de asigurări de sănătate oferit încolaborare cu asigurătorul Signal Iduna, dar şi o serie de reducerila comercianţi care au parteneriate cu banca.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO