Bănci și Asigurări

Calendarul obligaţiilor fiscale pentru luna martie 2021: Care sunt obligaţiile fiscale pe care le au contribuabilii în această lună

Mai jos vă prezentăm calendarul obligaţiilor fiscale pentru a treia lună din 2021 cu scopul de a veni în ajutorul contribuabililor cu privire la lista principalelor obligaţii de plată şi de declarare aferente lunii martie a acestui an, conform documentului de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Agenda fiscală a lunii martie 2021, aşa cum este publicată de ANAF, poate fi consultată gratuit pe site-ul instituţiei.

Data de 25 martie este cea mai aglomerată zi a lunii ca urmare a faptului că este data de depunere a formularelor 097/100/101/107/112/224/300/301/307/311/390.

Primul termen fiscal din această lună a anului 2021 este 01 martie(luni) când se depun formularele 108(Declaraţie anuală privind impozitul pe reprezentanţă), 402(Declaraţiei informativă privind veniturile de natură salarială sau asimilate salariilor, inclusiv remuneraţiile administratorilor şi ale altor persoane asimilate acestora, rezidenţi ai altor state membre ale Uniunii Europene, realizate în România pentru anul precedent ), 403(Declaraţie informativă privind produsele de asigurări de viaţă contractate de rezidenţi ai altor state membre ale Uniunii Europene pe teritoriul României pentru anul precedent), etc.

Ultimul termen de depunere a declaraţiilor din această lună va fi miercuri, pe 31 martie 2021.

 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.