LIVE: ZF INVESTIŢI ÎN ROMÂNIA: Cum coordonezi strategia consiliului judeţean cu cea a municipiului reşedinţă de judeţ? Ce bariere apar în calea proiectelor?
Bănci și Asigurări

Calendarul obligaţiilor fiscale pentru luna iunie 2021: Care sunt obligaţiile fiscale pe care le au contribuabilii în această lună

Mai jos vă prezentăm calendarul obligaţiilor fiscale pentru a şasea lună din 2021 cu scopul de a veni în ajutorul contribuabililor cu privire la lista principalelor obligaţii de plată şi de declarare aferente lunii iunie a acestui an, conform documentului de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Agenda fiscală a lunii iunie 2021, aşa cum este publicată de ANAF, poate fi consultată gratuit pe site-ul instituţiei.

Data de 25 iunie este cea mai aglomerată zi a lunii ca urmare a faptului că este data de depunere a formularelor 100/112/224/300/301/307/311/390.

În data de 30 iunie se face şi depunerea Formularului 394 - Declaraţiei informative privind livrările/prestările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional aferente perioadei de raportare precedente (luna, trim. etc. ; perioada de raportare este cea declarată pentru depunerea decontului de TVA, prevăzută la art.322 din Legea nr.227/2015).

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.