Bănci și Asigurări

BRK Financial Group, singurul broker listat la bursa românească, a încheiat un plasament privat de obligaţiuni prin care a atras fonduri de 25 milioane lei, la o dobândă de 7,6% pe an

BRK Financial Group, singurul broker listat la bursa...

Autor: Roxana Rosu

06.08.2021, 09:53 319

BRK Financial Group (simbol bursier BRK), singurul broker listat la bursa românească, a încheiat un plasament privat de obligaţiuni, în valoare de 25 milioane lei, la o dobândă de 7,6% pe an.

In cadrul plasamentului au fost colectate ordine care au reflectat o subscriere de 106,283%, dar rata de alocare va fi de 94,08%, a anunţat BRK la Bursă.

Fondurile obţinute vor asigura capitalul de lucru pentru extinderea activităţtii de market-making şi pentru diversificarea portofoliului de produse structurate şi alte activităţi de investiţii.

Obligaţiunile vândute sunt corporative, negarantate, neconvertibile, cu o maturitate de 5 ani. Cuponul este de 7,6% pe an.

Plasament privat de obligaţiuni s-a derulat în perioada 2-13 august. Operaţiunea de finanţare a primit aprobarea acţionarilor în AGEA din 26 aprilie 2021.

BRK Financial Group are 119 mil. lei capitalizare. De la începutul anului, acţiunile BRK înregistrează o creştere de 332%, pe fondul unor tranzacţii de 76 mil. lei, arată datele BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO