Bănci și Asigurări

Britanicii de la TransferGo lansează în România un serviciu de transferuri instant de bani între toate cardurile emise în ţară. 8 din 10 români trimit sau primesc bani prin aplicaţii mobile de transferuri

Britanicii de la TransferGo lansează în România un...

Autor: Cristina Bellu

20.11.2019, 12:45 4801

8 din 10 români trimit sau primesc bani prin aplicaţii mobile de transferuri.

TransferGo, compania britanică specializată în intermedierea transferurilor de bani online la nivel internaţional, prezentă şi pe plan local din 2015, anunţă lansarea în România a unui serviciu de transferuri instant de bani între toate cardurile emise în ţară.

Serviciul este gratuit şi permite clienţilor TransferGo să trimită bani atât altor clienţi TransferGO, cât şi rudelor sau prietenilor care nu au încă instalată aplicaţia.

„Această facilitate destinată pieţei locale vine în completarea serviciilor de transferuri rapide şi gratuite care au convins peste un milion de români să ne folosească serviciile pentru a trimite bani din străinătate către casă. Serviciul local de transferuri in timp real TransferGo este ideal pentru plăţile rapide între prieteni, membrii familiei şi cunoscuţi pentru că este sigur, rapid şi simplu”, explică Marius Nedelcu, Director de Brand Marketing& Market Expansion, TransferGo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO