Bănci și Asigurări

BRD vrea să restructureze BRD Finance, divizia de credite de consum

BRD, a treia cea mai mare bancă din Ro­mânia după active, vrea să restruc­tu­reze BRD Finance - divizia de cre­dite de consum, care dădea împru­mu­turi de nevoi personale, credite auto, cre­dite pentru achiziţia de bunuri pen­tru persoane fizi­ce, carduri de credit.

„BRD Finance desfă­şoa­ră ac­tual­mente un plan de transformare a modelu­lui de business, care are în ve­dere îmbunătăţirea pro­fi­tabilităţii şi mărirea volu­mului creditelor, prin ex­ternalizarea anumitor linii de bu­siness şi prin dezvoltarea altora, cu po­tenţial foarte bun. Compania este pro­fitabilă, iar evoluţia planului de trans­formare va fi monitorizată şi eva­luată periodic. Prin urmare, efor­tu­rile companiei se îndreaptă, toate, către reuşita acestui plan, şi, implicit, către servirea cât mai adec­va­tă a ne­voilor actuale ale pieţei româ­neşti“, a co­mentat BRD la întrebările ZF le­gate de viitorul BRD Finance având în vedere că pe piatţă circulau zvo­nuri legate de viitorul acestei divizii de credite de consum.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.