Bănci și Asigurări

BRD vrea să restructureze BRD Finance, divizia de credite de consum

BRD vrea să restructureze BRD Finance, divizia de...

Autor: Cristian Hostiuc

02.06.2021, 10:30 821

BRD, a treia cea mai mare bancă din Ro­mânia după active, vrea să restruc­tu­reze BRD Finance - divizia de cre­dite de consum, care dădea împru­mu­turi de nevoi personale, credite auto, cre­dite pentru achiziţia de bunuri pen­tru persoane fizi­ce, carduri de credit.

„BRD Finance desfă­şoa­ră ac­tual­mente un plan de transformare a modelu­lui de business, care are în ve­dere îmbunătăţirea pro­fi­tabilităţii şi mărirea volu­mului creditelor, prin ex­ternalizarea anumitor linii de bu­siness şi prin dezvoltarea altora, cu po­tenţial foarte bun. Compania este pro­fitabilă, iar evoluţia planului de trans­formare va fi monitorizată şi eva­luată periodic. Prin urmare, efor­tu­rile companiei se îndreaptă, toate, către reuşita acestui plan, şi, implicit, către servirea cât mai adec­va­tă a ne­voilor actuale ale pieţei româ­neşti“, a co­mentat BRD la întrebările ZF le­gate de viitorul BRD Finance având în vedere că pe piatţă circulau zvo­nuri legate de viitorul acestei divizii de credite de consum.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO