Bănci și Asigurări

BRD Sogelease are un nou director general, Borut Vujcic, fost Country Supervisor la IBFS, structura responsabilă cu activităţile bancare şi serviciile financiare internaţionale ale Société Générale

BRD Sogelease are un nou director general, Borut Vujcic,...

Autor: Roxana Rosu

19.03.2018, 14:03 554

Borut Vujcic, fost Country Supervisor în cadrul IBFS, structura responsabilă cu activităţile bancare şi serviciile financiare internaţionale ale Société Générale, a preluat la începutul anului funcţia de director general al BRD Sogelease.

Poziţia a fost ocupată anterior de Jan Kotik. 

Borut Vujcic s-a alăturat Société Générale în anul 2004 şi are o experienţă de management de peste 23 de ani în domeniul bancar şi în cel al serviciilor financiare. Cariera sa în Grupul Société Générale a început cu funcţia de Director general al SKB Leasing (Slovenia).

Anterior preluării funcţiei de Director general al BRD Sogelease, Borut Vujcic a fost Country Supervisor în cadrul IBFS, structura responsabilă cu activităţile bancare şi serviciile financiare internaţionale ale Société Générale (2014 - 2017) şi Director General adjunct la Société Générale Ghana (2011 - 2014).

“BRD Sogelease are obiective foarte ambiţioase în privinţa creşterii şi a rentabilităţii. Pentru a ne atinge scopurile, ne vom îndrepta eforturile în următoarea perioadă spre dezvoltarea cooperării cu furnizorii locali şi internaţionali. Segmentele de clienţi pe care ne vom   concentra sunt IMM-urile şi agricultura. De asemenea, vom lucra pentru a îmbunătăţi partea de customer experience prin optimizarea fluxurilor de lucru şi digitalizarea  proceselor. Ne aşteptăm ca sinergia dintre Sogelease şi BRD să fie în continuare un avantaj strategic şi un generator important de creştere pentru noi”, a declarat Borut Vujcic.

Borut Vujcic a studiat la Karl Franzens Universität din Graz, Austria. Deţine o diplomă de Bachelor of Business and Management la Middlesex University din Londra şi a urmat câteva alte programe de formare profesională.

BRD Sogelease IFN S.A., filiala de leasing a BRD Groupe Société Générale, este o prezenţă constantă în topul celor mai mari firme de leasing din România, după criteriul valorii activelor finanţate, şi deţine un portofoliu bine echilibrat între toate sectoarele economiei româneşti.         

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO