Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

BRD lansează o nouă platformă de banking digital, You, care va înlocui treptat aplicaţii MyBRD

BRD, parte din grupul francez Société Générale, lansează YOU, noua sa aplicaţie de banking digital, care permite deocamdată clienţilor accesul la un prim set de funcţionalităţi (consultare cont, transferuri, schimb valutar, istoric încasări şi plăţi, extrase de cont).

Aplicaţia este, în faza actuală, disponibilă pentru un număr limitat de utilizatori, urmând să devină gradual disponibilă pentru întreaga bază de clienţi.

Până la retragerea aplicaţiilor MyBRD, YOU va funcţiona în paralel cu acestea.

După descărcarea din magazinele de aplicaţii, clienţii BRD o pot activa în mod exclusiv online, fără a fi nevoie de o vizită într-o agenţie bancară.

Utilizatorii au acces la o platformă digitală bancară similară, indiferent de canalul prin care este accesată (telefon mobil sau browser web).

”Noua platformă ”YOU empowered by BRD” este rodul unei colaborări strânse între diverse departamente din bancă, lucrând în metodologie Agile în Digital Hub-ul BRD, împreună cu unele dintre cele mai importante companii de profil din lume. Ea va acoperi nevoia clienţilor noştri de a folosi o aplicaţie de banking digital relevantă pentru prezent şi viitor, o platformă care este dezvoltată beneficiind de progresele tehnologiei şi care va evolua către un parcurs digital complet şi personalizat al clientului”, a spus Radu Topliceanu, Directorul General adjunct al BRD, coordonator al activităţilor de retail.

Gama de funcţionalităţi a aplicaţiei va fi îmbogăţită prin lansări care se vor succeda la intervaluri de aproximativ 2 luni.. YOU BRD este disponibilă pentru download în magazinele de aplicaţii Apple şi Android.

BRD operează o reţea de 612 unităţi şi are aproximativ 2,41 milioane de carduri Activele totale ale băncii erau, la finalul lunii septembrie 2020, de 59,3 miliarde lei.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.