Bănci și Asigurări

Bogdan Tudor revine după trei ani în directoratul Omniasig

Bogdan Tudor

Bogdan Tudor

Autor: Ciprian Botea

20.03.2015, 00:04 1043

Bogdan Tudor, subscriitorul-şef al Omniasig, a revenit pe poziţia de membru în directoratul companiei aflată pe poziţia a doua în piaţa de asigurător, funcţie pe care a mai deţinut-o în perioada 2011-2012, înainte de fuziunea companiei cu BCR Asigurări.

Tudor fusese promovat în boardul companiei şi în 2011, dar nu a mai apărut în noua organigramă a conducerii după fuziunea Omniasig-BCR Asigurări din primăvara lui 2012. Tudor va fi al cincilea membru din directoratul companiei, format din Mihai Tecă (preşedinte), polonezul Rafal Mo­sio­nek (vicepreşedinte), Costi Stratnic şi Mădălin Roşu (mem­bri). Costi Stratnic şi Rafal Mosionek au fost numiţi în conducerea asigurătorului în 2013, după retragerea lui Sergiu Loghin şi a Adinei Edel­meier, şi au fost reconfirmaţi anul trecut.

Mădălin Roşu a fost recrutat de la Generali anul trecut. Daniela Covăcescu, anterior membru al directoratului, face parte de luna aceasta din directoratul extins. Omniasig a avut anul trecut afaceri de 860 mil. lei şi o cotă de piaţă de 13%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO