Bănci și Asigurări

Bogdan Neacşu, directorul general al CEC Bank: Continuăm strategia de digitalizare, iar cardul de credit este cel de-al treilea produs pe care l-am adus 100% în zona online

Bogdan Neacşu

Bogdan Neacşu

Autor: Roxana Rosu

27.04.2021, 00:00 406

CEC Bank a lansat un card de credit acordat integral online, cu până la 24 de rate fără dobândă, pentru tranzacţiile de la orice comerciant din ţară sau străinătate.

Cardul lansat în colaborare cu start-up-ul românesc FintechOS se poate obţine în mai puţin de o oră, fără drumuri la bancă, mai rapid decât în varianta clasică, în care procesul de contractare durează 2-3 zile.

„Continuăm strategia de digitalizare a CEC Bank, iar cardul de credit este cel de-al treilea produs CEC Bank pe care l-am adus 100% în zona online într-un timp record, alături de pachetul de cont curent şi creditul de nevoi personale - toate lansate în ultimul an.Accesarea serviciilor bancare ar trebui să fie la fel de simplă ca orice altă comandă la un magazin online şi este un serviciu pentru care vedem că există cerere în piaţă“, a declarat Bogdan Neacşu, director general al CEC Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO