Bănci și Asigurări

BNR aprobă numirea lui Theodor Stănescu la conducerea Crédit Agricole România, preluată de Vista Bank. Urmează integrarea celor două bănci, care se va termina în 2022

BNR aprobă numirea lui Theodor Stănescu la conducerea...

Autor: Cristina Bellu

21.09.2021, 00:05 249

♦ Vista Bank a finalizat săptămâna trecută achiziţia Crédit Agricole România şi urmează integrarea celor două entităţi, estimată a se finaliza în 2022 ♦ Vista Bank şi Crédit Agricole România vor activa independent până la finalizarea integrării.

BNR a aprobat numirea lui Theodor Stănescu în funcţia de director ge­ne­ral al Crédit Agricole România, ban­ca preluată de Vista Bank (fosta Marfin), controlată de grupul grecesc Vardinogiannis.

Având o experienţă de peste 30 de ani în sectorul financiar-bancar, Theo­dor Stănescu ocupă de 14 po­ziţia de deputy chief executive of­ficer în cadrul Vista Bank şi este membru în boardul instituţiei.

El a absolvit Academia de Studii Eco­no­mice din Bucureşti, Facultatea de Finanţe, Bănci şi Contabilitate şi de­ţine o diplomă Master of Business Ad­ministration (MBA) de la Uni­versitatea Sheffield din Marea Britanie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO