Bănci și Asigurări

BNP Paribas a adus un alt francez la conducerea Cetelem. Gilles Zeitoun a fost promovat în Spania

BNP Paribas a adus un alt francez la conducerea Cetelem. Gilles Zeitoun a fost promovat în Spania

Autor: Ana Maria Petcana

25.01.2013, 00:00 501

BNP Paribas l-a numit în funcţia de director general al Cetelem, subsidiara locală de credite de consum a grupului francez, pe Olivier Floris (foto), care anterior a lucrat pentru grupul francez în Egipt. El îl înlocuieşte pe Gilles Zeitoun care şi-a încheiat mandatul şi a preluat conducerea Cetelem Spania.

Floris a ocupat anterior poziţia de director al diviziei de credite de consum a BNP Paribas din Egipt. În perioada mai 2006-decembrie 2012, el a ocupat mai multe funcţii de conducere în cadrul grupului BNP Paribas, respectiv manager pentru dezvoltare corporativă - BNP Paribas şi director de operaţiuni pentru ţările din regiunea mediteraneană - BNP Paribas Personal Finance.

"Obiectivele mele pe termen scurt şi mediu sunt legate indisolubil de creşterea volumului de credite acordate, de diversificarea produselor de finanţare destinate consumatorilor şi, nu în ultimul rând, de menţinerea unei oferte de servicii financiare responsabile", a declarat Floris. Cetelem este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa creditelor de consum din România. Compaia acordă credite de consum în magazine, carduri de credit sub sigla MasterCard şi credite auto sau de nevoi personale, prin telefon sau internet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO