Bănci și Asigurări

BCR prelungeşte cu încă o lună oferta de dobândă de 3,75% la depozitele pe trei luni

BCR prelungeşte cu încă o lună oferta de dobândă de...

Autor: Ciprian Botea

09.06.2014, 00:00 360

BCR continuă în luna iunie campania de atragere de resurse de la clientelă prin prelungirea ofertei de 3,75% pe an dobândă la depozitele pe trei luni constituite din fonduri noi. Promoţia trebuia să se desfăşoare iniţial doar în luna aprilie, dar a fost prelungită de două ori ulterior.

Promoţia este valabilă numai până la prima scadenţă, ulterior fiind aplicată bonificaţia standard pentru un depozit pe trei luni, cuprinsă între 2,7% şi 2,9% pe an în funcţie de suma depusă.

Sunt considerate sume noi orice bani depuşi care la data deschiderii depozitului cu dobândă de 3,75% determină o creştere a soldului tuturor produselor de economisire deţinute la BCR  faţă de soldul din urmă cu 14 zile calendaristice.

Cu dobânda de 3,75% BCR se situează printre băncile cele mai generoase de pe piaţă. Rata medie a dobânzii la depozitele în lei la nivelul sistemului bancar este de circa 2,5%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO