Bănci și Asigurări

BCR lucrează cu Apple pentru ca din 2019 clienţii băncii să poată folosi serviciul pentru plăţi Apple Pay

Sergiu Manea, CEO al BCR: Noi credem în evoluţie prin permanentă reinventare, iar reinventarea înseamnă acum open banking.

Sergiu Manea, CEO al BCR: Noi credem în evoluţie prin permanentă reinventare, iar reinventarea înseamnă acum open banking.

Autor: Claudia Medrega

12.06.2019, 00:05 1758

BCR susţine că lucrează cu Apple pentru soluţia Apple Pay, care va permite plăţi cu telefoanele ce funcţionează cu sistemul de operare iOS. Iar platforma George devine o platformă de open banking şi se deschide pentru antreprenorii din zona tehnologiei.

Apple Pay, serviciul de plată cu telefonul al gigantului american cu acelaşi nume, va fi ast­fel din acest an disponibil pe piaţa locală prin intermediul băncilor BCR, ING Bank Ro­mânia şi Banca Transilvania, dar şi prin Orange Money. În prezent, utilizatorii de iPhone - smartphone-urile produse de Apple - din România nu îşi pot utiliza telefonul mobil pen­tru a face plăţi direct la comercianţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO