Bănci și Asigurări

BCR Leasing va începe să acorde finanţări în cadrul programului IMM Leasing

BCR Leasing va începe să acorde finanţări în cadrul...

Autor: Mircea Nica

13.11.2020, 00:00 130

BCR Leasing, parte a grupului financiar BCR, s-a alăturat programului IMM Leasing, prin care va acorda finanţări în leasing financiar pentru achiziţia de echipamente mobile şi utilaje, vehicule utilitare, autobuze şi autocare, echipamente IT şi tehnologia informaţiei, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii BCR Leasing.

„Considerăm că programul IMM Leasing de Echipamente si Utilaje creează oportunităţi pentru companiile antreprenoriale româneşti. Accesul la garanţiile de stat, precum şi la costurile subvenţionate, reprezintă o soluţie bună de eficientizare a afacerii şi permite direcţionarea resurselor proprii ale companiilor către alte proiecte. Pe de altă parte, susţinerea accesului IMM-urilor la tehnologii noi este o prioritate strategică pentru BCR Leasing”, a transmis Vlad Vitcu, CEO al BCR Leasing IFN.

Plafonul total al garanţiilor care pot fi acordate în programul IMM Leasing este de 1,5 mld. lei, iar valoarea maximă cumulată a finanţărilor garantate de stat care pot fi acordate unui beneficiar în cadrul acestei facilităţi este de 5 mil. lei. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO