Bănci și Asigurări

BCR Leasing IFN, subsidiară a BCR, a acordat în 20 de ani finanţări de peste 3,3 mld. euro, pentru 62.000 de clienţi

Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing

Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing

Autor: Roxana Rosu

29.03.2021, 12:58 179

BCR Leasing IFN, subsidiară a Băncii Comerciale Române, parte a grupului financiar Erste, a acordat în cei 20 de ani de activitate pe piaţa locală finanţări totale de peste 3,3 miliarde de euro, pentru 62.000  de clienţi.

 Sunt ani în care am dezvoltat şi ne-am dezvoltat alături de clienţii nostri, cărora le mulţumim pentru susţinere şi îi asigurăm că şi în următorii 20 de ani vom continua să fim acelaşi partener de încredere.  Angajamentul nostru pentru viitor este definit de acelaşi deziderat: de a face mai mult şi mai bine pentru clienţii si partenerii noştri. Şi pentru că dincolo de volumele finanţate şi eficienţa operatională sunt oamenii, echipa BCR Leasing, vreau să le mulţumesc colegilor mei care au construit în fiecare zi, 20 de ani de BCR Leasing”, a declarat Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing.

În prezent, compania se află în plin proces de tranformare digitală, care vizează eficientizarea proceselor interne, investiţiile in pregătirea angajaţilor, în infrastructura IT, precum şi accelerarea digitalizării serviciilor şi produselor.

În ultimii 20 de ani, compania a încheiat peste 130.000 de contracte cu firme, entitaţi din sectorul public şi clienti individuali, care au accesat finanţări pentru 140.000 de bunuri precum autoturisme, vehicule comerciale, echipamente şi bunuri imobiliare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO