Bănci și Asigurări

BCR extinde sistemul de programări online pentru a acoperi tot orarul sucursalelor

BCR extinde sistemul de programări online pentru a...

Autor: Roxana Rosu

27.10.2021, 11:20 363

Banca Comercială Română (BCR) a decis să extindă sistemul de programări online în sucursale, care vor putea fi făcute pe tot orarul de operare al unităţilor bancare.

Introdus la sfârşitul lui octombrie 2020, sistemul a înregistrat aproape 5 milioane de programări, atât prin telefon, cât şi online, pentru realizarea unor operaţiuni fizice în sucursale, cu o medie zilnică de aproximativ 20.000 solicitări.

În paralel cu aceste volume, BCR a înregistrat o nouă creştere semnificativă a indexului de satisfacţie în rândul clienţilor.

Programările online se efectuează extrem de rapid, prin intermediul site-ului www.bcr.ro. Clientul  selectează tipul operaţiunii dorite, sucursala BCR la care vrea să ajungă, intervalul orar disponibil, apoi completează datele personale şi cele de contact, iar rezervarea va ajunge automat în mailul său, precum şi în cel al consilierului bancar, dublată de o confirmare prin SMS.

Exitsă, în continuare, şi posibilitatea programării telefonice. Fiecare agenţie beneficiază de un număr de telefon dedicat, unde clienţii pot suna pentru o astfel de rezervare.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO