Bănci și Asigurări

BCR continuă procesul de digitalizare şi lansează un card de credit emis printr-un proces derulat exclusiv online

BCR continuă procesul de digitalizare şi lansează un...

Autor: Roxana Rosu

26.11.2020, 00:00 264

BCR a lansat primul card de credit accesibil 100% online, care poate fi obţinut pe loc, printr-un proces digital de aprobare ce durează în medie 7 minute. Cardul de credit online este disponibil în aplicaţia George şi poate fi obţinut după ce clienţii îşi confirmă datele, îşi dau acordul pentru interogarea bazei de date a ANAF, aleg adresa de livrare, primesc şi semnează electronic documentaţia contractuală. Cardul, emis sub sigla Visa, este trimis prin curier împreună cu instrucţiunile de activare.

„Cardul de credit 100% online vine să completeze oferta de produse şi servicii de daily banking disponibilă pe platforma George, de la creditul de nevoi personale, refinanţare, depozit, cont de economii, asigurări, cashback, top-up şi multe altele. Practic, clienţilor noştri nu le mai rămân prea multe motive pentru a ajunge într-o sucursală, în condiţiile în care pot avea din confortul şi siguranţa de acasă cele mai importante servicii ale unei bănci. Vom continua intensiv procesul de digitalizare a serviciilor şi produselor BCR“, a declarat Eleni Skoura, director executiv produse şi segmente retail. Cardul de credit online nu are comision de emitere şi are cost de administrare de 0 lei, în primul an de utilizare. Clienţii pot obţine un plafon minim de creditare de 1.000 lei şi maxim de 20.000 lei, în limita a 4 salarii nete şi beneficiază achiziţii de până la 12 rate cu dobândă 0% pentru cumpărături de peste 200 lei (sau echivalent) de oriunde din lume, online sau offline. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO