Bănci și Asigurări

BCR a lansat o platformă digitală pentru credite ipotecare şi estimează ca într-un an peste jumătate dintre acestea să fie accesate online. 80% din împrumuturi au o dobândă fixă pe 5 ani

BCR a lansat o platformă digitală pentru credite...

Autor: Claudia Medrega

19.09.2019, 08:26 2126

Majoritatea creditelor ipotecare noi acordate de BCR, respectiv 60%, sunt standard, şi numai 40% sunt Prima casă l Cea mai mare parte a împrumuturilor noi acordate de BCR sunt cu dobândă fixă, 80% fiind cu dobândă fixă pe 5 ani.

BCR a lansat o platformă digitală pentru credite ipotecare care permite încărcarea documentelor online direct în aplicaţie, de pe telefon sau calculator, obiectivul fiind simplificarea şi redu­cerea duratei procesului de cumpărare a unei locuinţe.

Aplicaţia, numită Casa Mea, permite colaborarea cumpăratorului cu celelalte părţi implicate în procesul de achiziţie a locuinţei, respectiv vânzătorul, notarul sau agentul imobiliar, care pot să încarce documentele solicitate de bancă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO