Bănci și Asigurări

Bancpost intră pe nişa de self banking cu o sucursală în mallul Băneasa din Capitală

Bancpost intră pe nişa de self banking cu o sucursală...

Autor: Ciprian Botea

07.05.2015, 00:00 1036
Bancpost, o bancă de top zece cu acţionariat grecesc, şi-a deschis o agenţie în mallul Băneasa Shopping City din nordul Bucureştiului, care se va baza pe conceptul de self-banking, respectiv efectuarea de tranzacţii de către clienţi fără ajutorul unui funcţionar bancar. Clienţii vor avea la dispoziţie tablete în interiorul unităţii prin intermediul cărora vor putea efectua operaţiuni online, inclusiv constituirea de depozite din disponibilul aflat în contul curent. Totodată, clienţii îşi pot plăti ratele la credite prin depunerea de numerar direct la ATM.
 
Unitatea din Băneasca va avea program între 9.00 şi 21.00. Bancpost are 33 de sucursale şi agenţii în Bucureşti şi un centru dedicat clienţilor corporate. Banca a închis anul trecut un sfert din reţeaua teritorială, în cadrul unui proces mai amplu de optimizare a costurilor. Şi Banca Transilvania şi-a deschis recent o unitate de tip self banking în mallul din Băneasca. Conceptul de self banking a fost adus pe piaţa locală de olandezii de la ING Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO