Bănci și Asigurări

Şi băncile mari încep încet-încet să mărească dobânzile la depozite. ING Bank România a reintrodus un produs digital care oferă o dobândă la depozit de 3%. Luna trecută, dobânda la un depozit pe 12 luni nu trecea de 1,7%

Şi băncile mari încep încet-încet să mărească...

Autor: Mircea Nica

17.04.2022, 00:03 25542

♦ Dobânda de 3% pe care o oferă ING prin produsul Depozitul Bonus din aplicaţia de internet şi mobile banking ING Home Bank este disponibilă cel mult 4 luni la depozitele deschise în perioada aprilie-mai.

ING Bank România face un pas înainte şi creşte la 3% dobânda oferită pentru depozitele constituite de clienţii săi prin Home Bank, dar această dobândă este promoţională şi este valabilă pentru primele 4 luni la depozitele deschise în perioada aprilie-mai, potrivit informa­ţiilor transmise ieri de bancă.

La jumătatea lunii martie, ING Bank România oferea o dobândă la depozite de 0,1% pentru o lună, 0,2% pentru trei luni şi 1,7% pentru 12 luni.

Prin produsul Depozitul Bonus, care a fost reintrodus în aplicaţia de internet şi mobile banking, dobânda este aproape dublă, respectiv 3%, dar pentru o perioadă limitată de timp, de 4 luni. După aceste patru luni, suma iniţială şi dobânda se întorc automat în contul de economii. Produsul are zero costuri pentru deschiderea sau admi­nis­trarea lui şi zero costuri la transferul în­tre conturi, susţine banca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO