Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

Banca Transilvania: Vom promova şi mai mult plăţile instant pe măsură ce noi bănci se vor înrola în sistem

„Din perspectiva clienţilor, eficienţa sistemului creşte odată cu numărul băncilor partenere din platformă“.

Plăţile interbancare instant re­pre­zin­tă o normalitate, iar eficienţa siste­mului creşte odată cu numărul băncilor par­tenere din platformă, în viziunea Băncii Transilvania, care a aderat la acest sistem încă de la lansarea lui, în aprilie 2019.

„Banca Transilva­nia prac­tic a dat star­tul plă­ţilor in­stant în Ro­mâ­nia. Ală­turi de CEC Bank, Banca Tran­sil­va­nia a aderat la sistemul de plăţi instant pus la dis­poziţie de Transfond chiar de la lansarea lui, în 22 apri­lie 2019, facilitatea fiind dispo­ni­bilă în aplicaţia BT Pay, pentru per­soa­ne fizice, precum şi în BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, atât pentru per­soanele fizice, cât şi pentru per­soa­nele juridice“, au transmis reprezen­tan­ţii Băncii Transil­vania la solicitarea ZF.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.