Bănci și Asigurări

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România, îi reînnoieşte mandatul lui Omer Tetik la conducere. Reconfirmaţi sunt şi cei cinci directori adjuncţi

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România, îi...

Autor: Liviu Popescu

19.06.2019, 00:05 509

Omer Tetik este CEO al Băncii Transilvania din iunie 2013 l Sub conducerea sa, instituţia de credit şi-a majorat activele cu 147% şi a urcat de pe locul trei în sistemul bancar pe primul loc ♦ Capitalizarea băncii a urcat de circa cinci ori în ultimii şase ani la 11 mld. lei.

Banca Transilvania (TLV), cea mai mare instituţie de credit din România în funcţie de ac­tivele gestionate şi cea mai tran­zac­ţionată acţiune de la bursa româ­nească, a re­înnoit mandatele conducerii executive în condiţiile în care acestea urmau să ajungă în curând la final, potrivit unui anunţ la bursă care însă nu menţio­nea­ză pe ce perioadă de timp sunt noile mandate.

Astfel instituţia de credit i-a prelun­git mandatul lui Omer Tetik, director ge­neral (CEO). Reconfirmaţi au fost şi di­rectorii general adjuncţi, respectiv Luminiţa Delia Runcan, Gabriela-Cristina Nistor, Leontin Toderici, George Răzvan Căli­nescu şi Tiberiu Moisa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO