Bănci și Asigurări

Banca Românească prelungeşte perioada de graţie pentru cardurile de credit până pe 15 mai

Banca Românească prelungeşte perioada de graţie...

Autor: Alex Ciutacu

21.03.2020, 14:02 230

Banca Românească şi-a anunţat clienţii că extend perioada de graţie pentru cardurile de credit până pe data de 15 mai, pentru debitele acumulate în lunile martie şi aprilie, în contextul crizei COVID-19. 

Tot penru produsele MasterCard Standard şi MasterCard Gold, plăţile pentru luna februarie pot fi efectuate de clienţi până la data de 30 aprilie, întrucât banca a impus o perioadă de graţie.

La începutul săptămânii, Banca Românească, achiziţionată de statul român prin intermediul Eximbank, de la grupul elen Natonal Bank of Greece, a anunţat că amâna plata ratelor pentru persoanele fizice timp de 2 luni.

Astfel, pentru credite ipotecare, consum cu ipotecă, sau nevoi personale, pe baza solicitărilor clienţilor făcute prin call center sau pe site-ul bancii, plata ratelor poate fi amânată pentru una sau două luni. Acest lucru înseamnă că ratele nu vor deveni scadente în perioada solicitată.

“Facilitatea este acordată tuturor clienţilor persoane fizice, indiferent de situaţia lor, nu doar celor aflaţi în auto-izolare la domiciliu sau în carantină”, au transmis reprezentanţii băncii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO