Bănci și Asigurări

Banca Naţională caută inspectori pentru supravegherea băncilor şi a INF-urilor

Banca Naţională caută inspectori pentru supravegherea...

Autor: Anelis Baciu

15.09.2015, 00:02 431

Banca Naţională a scos la concurs patru posturi de inspector la Direcţia de supraveghere a băncilor şi două la Direcţia de supraveghere a instituţiilor financiare nebancare, termenul limită de aplicare fiind 23 septembrie, potrivit informaţiilor de pe site-ul instituţiei. Aspiranţii la un post de inspector trebuie să aibă studii economice, cunoştinţe de econometrie, dar şi de aplicare a standardelor intenaţionale de contabilitate.

Pe lângă noţiuni tehnice, BNR solicită şi un nivel bun de cunoaştere al limbii engleze. Concursul pentru ocuparea celor şase posturi se va desfăşura începând cu 1 octombrie şi va consta între trei probe: test profesional, evaluarea compatibilităţii cu postul prin testare psihometrică şi un interviu profesional.

Pentru a fi eligibili pentru ocuparea posturilor de inspectori, candidaţii trebuie să obţină o notă de minimum 7 la fiecare din cele trei probe. BNR avea la finalul anului trecut circa 1.900 de angajaţi, potrivit raportului anual.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO