Caută doar în titlu
LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ ZF GREEN ECONOMY. Cum poate economia circulară să devină din vis, realitate?
Bănci și Asigurări

Banca Intesa Sanpaolo România a raportat pentru 2020 un câştig brut de 5 mil. euro şi active de 1,3 mld. euro, în scădere faţă de 2019

♦ Soldul creditelor Intesa Sanpaolo România a rămas anul trecut în jurul a 0,9 mld. euro, în timp ce depozitele au scăzut de la 1 miliard de euro în 2019 la 0,9 miliarde de euro.

Intesa Sanpaolo România, sub­si­diara locală a grupului bancar italian cu acelaşi nume, a raportat pen­tru finalul anului 2020 un profit brut de 5 mil. euro, în timp ce câştigul net a fost zero, după ce în pri­mele nouă luni ale anu­lui trecut câştigul net ajunsese la 4 mil. euro, de patru ori mai mic decât pro­f­itul din 2019, după cum reiese din datele publi­cate la Milano.

Comparativ, pentru întregul an 2019 Intesa Sanpaolo România ra­porta un câştig net de 12 mil. euro, mult peste profitul din 2018, de doar 1 mil. euro, îm­bu­nătăţirea rezul­ta­tului fi­nanciar raportat fiind in­flu­enţată atunci de creş­terea veniturilor ope­ra­ţionale şi dimi­nua­rea chel­tu­ie­lilor op­raţionale.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.