Bănci și Asigurări

Avocaţii de la Vernon | David au asistat Banca Transilvania în procesul de integrare al Bancpost

Daniela David, Partener Fondator Vernon | David

Daniela David, Partener Fondator Vernon | David

Autor: Cristina Bellu

27.03.2019, 11:56 855

Firma de avocatură Vernon David a asistat Banca Transilvania pe aspecte legate de dreptul muncii, în cadrul procesului de integrare al Bancpost, recent finalizat.

Tranzacţia a implicat asistarea BT în toate aspectele procesului de integrare al Bancpost, inclusiv planificarea şi strategia, negocierea cu sindicatele şi reprezentarea în faţa autorităţilor pe probleme legate de dreptul muncii.

Echipa a fost formată din Daniela David, Partener Fondator şi Diana Neagu, Partener şi Head of Employment & Labor Law.

”Cu peste 2.000 de angajaţi Bancpost, proiectul a fost unul complex, implicând numeroase sarcini”, a spus Daniela David, Partener Fondator Vernon David.

Firma de avocatură Vernon David a mai asistat BT şi în 2015, în alt proiect similar, respectiv integrarea personalului Volksbank România, cu peste 1.000 de angajaţi.  

Banca Transilvania a achiziţionat Bancpost în T4/2017, în ceea ce a reprezentat cea mai mare tranzacţie M&A a anului respectiv şi a început implementarea procesului de integrare a personalului Bancpost la începutul anului trecut , finalizând procesul în decembrie 2018.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO