Bănci și Asigurări

Avocaţii de la Filip & Company au asistat Banca Transilvania în finalizarea achiziţiei Idea :: Bank şi a celorlalte entităţi din grupul Idea în România

Avocaţii de la Filip & Company au asistat Banca...

Autor: Roxana Rosu

01.11.2021, 11:56 269

Avocaţii de la Filip & Company au acordat asistenţă juridică Băncii Transilvania în finalizarea tranzacţiei pentru achiziţia grupului Idea Bank în România de la grupul polonez Getin Holding.

Grupul preluat de BT include Idea :: Bank, Idea :: Leasing, Idea :: Broker de asigurări şi Idea :: Investment. Documentele cu privire la achiziţie au fost semnate în iunie 2021, între timp fiind obţinute aprobările autorităţilor de reglementare.

„Suntem încântaţi că am putut să fim din nou alături de Banca Transilvania şi să sprijinim în acest mod efortul celei mai mari şi dinamice bănci din România de a continua să transforme piaţa serviciilor financiare. Îi suntem foarte recunoscători clientului nostru pentru încrederea acordată”, a declarat Alina Stancu Bîrsan, partener Filip & Company.

Echipa Filip & Company a fost coordonată de către Alina Stancu Bîrsan (partener) şi Cristina Filip (partener), iar în această etapă le-a inclus pe Rebecca Marina (senior associate) şi Camelia Ianţuc (senior associate). Cătălin Suliman (partener) a coordonat echipa de dreptul concurenţei implicată în dosar, formată din Dragoş Iordache (senior associate) şi Lisaura Ungureanu (senior associate).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO