Bănci și Asigurări

Austriacul Stefan Dörfler, CFO-ul grupului austriac Erste, a intrat în boardul de supraveghere al BCR

Stefan Rudolf Dörfler s-a alăturat Erste Bank în 1997 şi a deţinut diverse funcţii manageriale la Erste Bank şi Erste Group.

Stefan Rudolf Dörfler s-a alăturat Erste Bank în 1997 şi a deţinut diverse funcţii manageriale la Erste Bank şi Erste Group.

Autor: Claudia Medrega

24.05.2021, 10:05 179

♦ Alexandra Habeler-Drabek, directorul pe risc al Erste, a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului de Supraveghere al BCR, a doua cea mai mare bancă de pe piaţa locală după active ♦ Daniela Nemoianu-Istocescu este singura româncă din structura de supraveghere a BCR.

Stefan Rudolf Dörfler, 50 de ani, care este din 2019 director financiar (CFO) al Erste, ce controlează BCR, a devenit membru al Consiliului de supraveghere al BCR, care are rolul de a monitoriza activitatea conducerii executive la a doua cea mai mare bancă de pe piaţa locală.

El a fost votat pentru un mandat valabil începând cu data de 1 octombrie 2021 şi până la data de 24 aprilie 2022. Dörfler, care are o experienţă de 24 de ani în grupul austriac Erste, a fost ales prin vot secret în cadrul AGA ca membru al boardului BCR, fiind propus de acţionarul majoritar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO