Bănci și Asigurări

Aurel Badea, director general adjunct al Allianz-Ţiriac. Ne aşteptăm ca introducerea obligativităţii decontării directe să ajute la echilibrarea pieţei RCA. Analizăm periodic nivelul tarifelor pentru toate produsele şi ajustăm cotaţiile în funcţie de modificările care apar

„Pe segmentul RCA, avem un tarif notificat la ASF în urmă cu an, iar în această perioadă nu au existat modificări asupra sa.“

Modificările legis­lative pre­gătite pentru piaţa RCA pri­vind intro­du­cerea obli­gativităţii decontării direc­te este de aşteptat să ajute la echilibrarea pieţei, a spus Aurel Badea, direc­tor general adjunct al Allianz-Ţiriac, pentru ZF.

„Ne aşteptăm ca introducerea obligati­vităţii decontării directe să ajute la echili­brarea pieţei RCA şi să genereze o îmbu­nă­tăţire a calităţii serviciilor şi implicit o redu­cere a numărului de reclamaţii din par­tea clienţilor şi terţilor păgubiţi“, a spus Aurel Badea.

În acelaşi timp, el a mai explicat că seg­­mentul RCA este de ani buni o linie de business care generează pier­deri asigură­torilor, iar acest lucru este con­­firmat şi de datele consolidate pu­bli­cate de Autoritatea de Suprave­ghere Financiară (ASF) pentru anul 2020.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.