Bănci și Asigurări

Atradius, al doilea cel mai mare asigurător de credit comercial din lume, a deschis o sucursală la Bucureşti

Andreas Tesch, chief market officer

Andreas Tesch, chief market officer

Autor: Anelis Baciu

15.01.2018, 00:06 1256

♦ Compania a închiriat 300 metri pătraţi în clădirea de bi­rouri Sky Tower din zona Barbu Văcărescu, ceea ce înseamnă că în prima fază va avea circa 30 de angajaţi.

Compania spaniolă Atradius, a doua cea mai mare companie de asigurări de credit comercial din lume, a înfiinţat în luna noimebrie a anului trecut o sucursală la Bucureşti.
 
Potrivit infomaţiilor din piaţă, compania a închiriat 300 metri pătraţi în clădirea de bi­rouri Sky Tower din zona Barbu Văcărescu, ceea ce înseamnă că în prima faza va avea circa 30 de angajaţi. Simultan cu extinderea în România, Atradius s-a extins şi pe piaţa din Bulgaria, înfiinţând un birou la Sofia.
 
Compania va avea în birourile din România şi Sofia un departament de vânzări, unul de contabilitate, precum şi un departament de analiză a riscului.
 
„Bulgaria şi România sunt printre cele mai interesante pieţe din Europa şi au potenţial important de creştere. De aceea, extinderea prezenţei noastre în aceste ţări era un pas firesc“, a explicat Andreas Tesch, chief market officer al Atradius.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO