LIVE: ZF AGROPOWER - ​CUM ARATĂ NOUA RECOLTĂ DE STRUGURI ÎNTR-UN AN CU PRODUCŢII AGRICOLE RECORD? Cum va evolua preţul vinului în această toamnă?
Bănci și Asigurări

Asirom a terminat T1/ 2021 cu venituri de 188 mil. lei, în creştere cu 6%. Vânzările de asigurări de viaţă şi sănătate: 20% din veniturile din prime

♦ Cristian Ionescu, Asirom: Rezultatele pe care le înregistrăm în prima parte a anului 2021 sunt încurajatoare, deşi gradul de incertitudine indusă de efectele pandemiei rămâne ridicat.

Veniturile totale obţinute de Asirom, companie deţinută de grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG), au ajuns în primul tri­mestru (T1) din 2021 la 188 mil. lei, în creş­tere cu 6%, faţă de perioada si­milară a anului trecut, însem­nând un avans de 10 milioane de lei, potrivit infor­ma­ţiilor trans­mi­se de reprezen­tanţii Asirom.

„Rezultate­le pe care le în­re­­gis­t­răm în pri­ma parte a anu­lui 2021 sunt în­cura­ja­toare, deşi gra­dul de incer­ti­tu­dine indusă de efec­tele pan­de­miei rămâne ridi­cat. Chiar şi într-un astfel de con­text, proiecţiile noas­tre privind evo­luţia aface­rilor com­paniei se confirmă, în pri­mul trimestru am re­a­lizat venituri peste valoarea pla­­nificată, activita­tea noas­tră de­ve­nind profita­bilă“, a trans­mis Cristian Iones­cu, preşedinte al Directora­tului Asirom.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.