Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

Asigurătorul Uniqa a terminat 9 luni din 2020 cu o scădere a subscrierilor de 4%, la 70 mil. euro. Profitul net al asigurătorului aproape s-a dublat, la 3,2 mil. euro, pe 9 luni din 2020

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă, societăţi care activează pe piaţa locală de asigurări din România, parte a grupului austriac Uniqa, au înregistrat la finalul primelor nouă luni din 2020 o scădere a primelor brute subscrise cumulate de 4,4%, atingând un volum de peste 70 mil. euro, potrivit informaţiilor raportate de companie.

„Evoluţia companiei în primele nouă luni ale acestui an a fost în acord cu strategia asumată, definită de creşterea pe segmentele pro­fi­ta­bile şi îm­bu­nă­tă­ţirea rezultatelor în zona asigură­ri­lor auto. Parcur­gem o pe­rioa­dă în care adap­tarea con­ti­nuă este ne­ce­sară, iar centra­rea pe cli­ent re­pre­zintă prin­cipiul în baza căruia ne or­ga­ni­zăm activi­ta­tea“, a de­clarat Franz Weiler, CEO al Uni­qa Asigurări.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.