Bănci și Asigurări

Asigurătorul Signal Iduna a lansat un nou produs de asigurare unit-linked, cu componentă investiţională

Asigurătorul Signal Iduna a lansat un nou produs de...

Autor: Mircea Nica

18.02.2021, 00:00 330

Signal Iduna România, companie de asigurări parte a grupului german cu acelaşi nume, a lansat un nou produs de asigurare unit-linked, 101 Invest, care îmbină caracteristicile unei asigurări de viaţă cu cele ale unei componente investiţionale, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

„În comportamentul actual al românilor se remarcă nevoia de economisire şi de protecţie financiară. De aceea, am creat 101 Invest pentru persoanele interesate atât de acoperirea oferită de asigurarea în caz de deces, cât şi de creşterea veniturilor pe termen mediu sau lung. Noul produs de asigurare le oferă clienţilor noştri acces la fonduri de investiţii exclusiviste. Aceştia beneficiază de flexibilitate în schimbarea structurii investiţionale, în funcţie de strategia proprie şi apetitul la risc: pot transfera oricând doresc unităţi între fonduri, schimba procentul de investiţie alocat fiecărui fond şi modifica beneficiarul asigurării, fără niciun cost“, a transmis Nicolae Trofin, membru al directoratului Signal Iduna.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO