Bănci și Asigurări

Asigurările voluntare de sănătate, tot mai mult în prim-plan. Nicolae Trofin, Signal Iduna: Numărul celor care se interesează despre asigurările de sănătate direct de pe site şi le achiziţionează prin e-shopul nostru se află pe un trend ascendent

Nicolae Trofin, membru al directoratului Signal Iduna: Asigurările de sănătate vor fi, categoric, principalul catalizator de creştere în anul 2021.

Nicolae Trofin, membru al directoratului Signal Iduna: Asigurările de sănătate vor fi, categoric, principalul catalizator de creştere în anul 2021.

Autor: Mircea Nica

10.07.2021, 00:05 170

♦ Pe segmentul asigurărilor de sănătate, Signal Iduna conduce clasamentul cu subscrieri de 126 mil. lei, în creştere cu 27,3% în 2020, faţă de 2019.

Segmentul asigurărilor volun­ta­re de sănătate va continua să fie în prim-plan şi în perioada următoare, dat fiind interesul pentru sănătate foar­te bine conturat din partea persoa­nelor fizi­ce, cât şi a angaja­torilor, a spus Nicolae Trofin, mem­bru al Directoratului Signal Iduna, pentru anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie.

„Numărul celor care se in­te­re­sea­ză despre asigurările de să­nă­tate di­rect de pe site şi le achi­zi­ţionează prin e-shopul nostru se află pe un trend ascendent. Dat fiind in­te­re­sul pentru sănătate foarte bine con­turat atât din partea persoanelor fi­zi­ce, cât şi a angajatorilor, cu siguranţă seg­mentul asigurărilor voluntare de sănă­tate va continua să fie în prim-plan şi în perioada următoare. Obser­văm acest lucru din gradul tot mai ridicat de reînnoire în cazul po­li­ţe­lor din por­tofoliul nostru de la un an la altul, din interacţiunile cu parte­ne­rii de distribuţie şi clienţii noştri“, susţine Nicolae Trofin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO