Bănci și Asigurări

Asigurările voluntare de sănătate, tot mai mult în prim-plan. Nicolae Trofin, Signal Iduna: Numărul celor care se interesează despre asigurările de sănătate direct de pe site şi le achiziţionează prin e-shopul nostru se află pe un trend ascendent

♦ Pe segmentul asigurărilor de sănătate, Signal Iduna conduce clasamentul cu subscrieri de 126 mil. lei, în creştere cu 27,3% în 2020, faţă de 2019.

Segmentul asigurărilor volun­ta­re de sănătate va continua să fie în prim-plan şi în perioada următoare, dat fiind interesul pentru sănătate foar­te bine conturat din partea persoa­nelor fizi­ce, cât şi a angaja­torilor, a spus Nicolae Trofin, mem­bru al Directoratului Signal Iduna, pentru anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie.

„Numărul celor care se in­te­re­sea­ză despre asigurările de să­nă­tate di­rect de pe site şi le achi­zi­ţionează prin e-shopul nostru se află pe un trend ascendent. Dat fiind in­te­re­sul pentru sănătate foarte bine con­turat atât din partea persoanelor fi­zi­ce, cât şi a angajatorilor, cu siguranţă seg­mentul asigurărilor voluntare de sănă­tate va continua să fie în prim-plan şi în perioada următoare. Obser­văm acest lucru din gradul tot mai ridicat de reînnoire în cazul po­li­ţe­lor din por­tofoliul nostru de la un an la altul, din interacţiunile cu parte­ne­rii de distribuţie şi clienţii noştri“, susţine Nicolae Trofin.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.