Caută doar în titlu
Bănci și Asigurări

ASF va verifica eligibilitatea auditorilor privind evaluarea pasivelor şi activelor societăţilor de asigurare până în 5 noiembrie

♦ ASF are în derulare cinci licitaţii, pentru achiziţia de autoturisme, servicii de consultanţă actuarială pentru calculul tarifelor de referinţă pentru asigurarea RCA şi achiziţii de licenţe software, laptopuri şi tablete.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) va verifica eligibilitatea entităţilor selectate în conformitate cu procedura de selecţie a au­di­torilor privind evaluarea activelor şi pasivelor şi va tri­mite o confirmare societăţilor de asigurare par­ti­cipante până la data de 5 noiembrie 2020. Iar asi­gu­rătorii participanţi vor încheia contractele cu au­­ditorii selectaţi până cel târziu la data de 12 no­iembrie 2020, au transmis reprezentanţii ASF, la solicitarea ZF.

Pentru servicii de consultanţă, recent, ASF a primit o ofertă unică. Concret, Milliman, compa­nie de consultanţă din Polonia, a depus singura ofertă pentru furnizarea serviciilor de consultanţă privind evaluarea acti­velor şi pasivelor celor 27 de asigu­rători de pe piaţa din România, valoarea contractului, fără TVA, fiind de 1,44 mil. lei.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.