Bănci și Asigurări

ASF va verifica eligibilitatea auditorilor privind evaluarea pasivelor şi activelor societăţilor de asigurare până în 5 noiembrie

ASF va verifica eligibilitatea auditorilor privind...

Autor: Mircea Nica

30.09.2020, 17:40 66

♦ ASF are în derulare cinci licitaţii, pentru achiziţia de autoturisme, servicii de consultanţă actuarială pentru calculul tarifelor de referinţă pentru asigurarea RCA şi achiziţii de licenţe software, laptopuri şi tablete.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) va verifica eligibilitatea entităţilor selectate în conformitate cu procedura de selecţie a au­di­torilor privind evaluarea activelor şi pasivelor şi va tri­mite o confirmare societăţilor de asigurare par­ti­cipante până la data de 5 noiembrie 2020. Iar asi­gu­rătorii participanţi vor încheia contractele cu au­­ditorii selectaţi până cel târziu la data de 12 no­iembrie 2020, au transmis reprezentanţii ASF, la solicitarea ZF.

Pentru servicii de consultanţă, recent, ASF a primit o ofertă unică. Concret, Milliman, compa­nie de consultanţă din Polonia, a depus singura ofertă pentru furnizarea serviciilor de consultanţă privind evaluarea acti­velor şi pasivelor celor 27 de asigu­rători de pe piaţa din România, valoarea contractului, fără TVA, fiind de 1,44 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO