Bănci și Asigurări

ASF: Controalele la Groupama, Omniasig şi Grawe au vizat instrumentarea şi soluţionarea dosarelor de daună RCA

♦ La finalul lunii septembrie, cei trei asigurători au fost sancţionaţi de ASF cu avertisment scris.

Companiile de asigurări Groupama, Omni­asig şi Grawe au fost sancţionate la sfârşitul lunii sep­tembrie pentru nereguli privind modul de in­stru­mentare şi de soluţionare a dosarelor de dau­nă RCA, în perioada martie 2020 - mai 2020, po­trivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Auto­rităţii de Supraveghere Financiară (ASF), la solicitarea ZF.

Motivul sancţionării asigurătorului Groupa­ma Asigurări a fost „nerespectarea unor ter­mene pentru comunicarea valorii maxime de des­păgubire, netransmiterea ofertelor de des­pă­gubire sau a notificărilor privind motivele pen­tru care nu au fost aprobate pretenţiile de des­păgubiri, plata cu întârziere a unor dosare de dau­nă şi neplata unor penalităţi“, potrivit ASF.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.