LIVE: ZF IT Generation. Start-up Pitch. Cum îi poate ajuta tehnologia pe părinţi în alegerea şi gestionarea celor mai potrivite activităţi extraşcolare pentru copiii lor? Aflaţi mai multe detalii de la Alina Caburgan, cofondator Parent’s Advisor
Bănci și Asigurări

ASF a decis cine va conduce boardul Fondului de Garantare a Asiguraţilor

Carmen Daniela Radu a fost desemnată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) să rămână preşedinte al Consiliului de Administraţie al Fondului de Garantare a Asiguraţilor (FGA), iar Nicolae Istudor şi Mihai Păunică vor fi membri în boardul instituţiei.

Consiliul ASF a anunţat că i-a desemnat, în cadrul şedinţei din data de 26 august 2020, pe cei trei membri numiţi de Autoritate în cadrul Consiliului de Administraţie al Fondului de Garantare a Asiguraţilor.

“În urma încheierii procesului de selecţie a candidaţilor au fost desemnaţi, pentru un mandat de cinci ani, doamna Carmen Daniela Radu în calitate de membru şi de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al FGA şi domnii Nicolae Istudor şi Mihai Păunică în calitate de membri ai Consiliului de Administraţie”, a transmis ASF.

Cei trei membri ai Consiliului de Administraţie al FGA îşi vor exercita mandatul începând cu data de 27 august 2020.

Potrivit legii, Consiliul de Administraţie al Fondului de Garantare a Asiguraţilor este format din cinci membri, dintre care doi sunt desemnaţi de Ministerul Finanţelor Publice, iar trei de către Autoritatea de Supraveghere Financiară, dintre care este ales şi Preşedintele Consiliului de Administraţie.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.